Bokningsvillkor

Anmälan är bindande från och med 30 dagar innan föreläsning/kurs. Du kan alltid skicka ersättare vid förhinder. Kursavgiften faktureras före kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar. Erbjudanden och rabatter kan inte kombineras.

Angivna priser gäller med reservation för eventuella prisändringar eller felskrivningar. Moms tillkommer på alla priser. Kommunutbildning har rätt att ställa in planerade kurser varvid eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver betalas ej.

Vi reserverar oss för ändringar i kursprogram och eventuella fel.

Orderbekräftelse

När Du anmäler Dig kan Du omedelbart skriva ut en orderbekräftelse. Har Du som kund beställt flera biljetter är Du ansvarig för att informationen når de personer som tillhör bokningen.

Allergier m m

Har Du speciella önskemål om kost eller vill berätta om allergier så ange detta vid anmälan. För att hålla alla våra lokaler rena och motverka att våra elever får allergiska anfall har vi letat efter ett städbolag för att alltid bibehålla rena och dammfria lokaler. Vi har bland annat tittat på www.stadbolagett.se

Övernattning

Om Du behöver övernattning på hotell i samband med kursen så bokar Du det själv.

Garanti

Vi gör alltid allt vi kan för att våra utbildningar ska hålla så hög kvalité som du som kund och deltagare kan begära och förvänta dig.

Men trots alla våra ansträngningar så går det ibland inte som vi tänkt oss och något går fel.

Så om Du av någon anledning är missnöjd med utbildningen så återbetalar vi kursavgiften till 100%. Det enda vi vill är att du berättar detta för oss senast 14 dagar efter kurstillfället.

Rent och fint

Alla rummen är städade och rengjorda för att hålla en så fräsch lokal som möjligt. Tommysfönsterputs.se har hjälpt oss att hålla fönstren rena och fina.